SISTEM MAKLUMAT PEKERJAAN

MAJIKAN

This image for Image Layouts addon

Daftarkan
JAWATAN KOSONG

Iklankan Jawatan Kosong yang anda ingin tawarkan dan kami akan sepadankan dengan segera

Klik Daftar Jawatan

PENCARI PEKERJAAN

This image for Image Layouts addon

Mohon
PEKERJAAN

Semak Jawatan Kosong yang anda boleh pohon dan kami akan sepadankan dengan anda segera

Klik Mohon Pekerjaan
0
Pencari Kerja Aktif
0
Majikan Baharu
0
Pencari Kerja Baharu
0
Kekosongan Diiklankan
MENGENAI PORTAL

Tentang kami

Sebagai enjin pencarian pekerjaan Al Baghdadi yang terkini di Malaysia, Kerjaya Al Baghdadi menawarkan jawatan kosong terkini dari Rangkaian Pust Pembelajaran Al Quran Al Baghdadi di seluruh Malaysia. Dikategorikan secara sistematik mengikut negeri dan pengkhususan untuk kemudahan anda, Kerjaya Al Baghdadi  menawarkan jawatan eksekutif muda dan bukan eksekutif buat anda yang mencari kerja kosong. Kerja kosong di KL, Penang, Johor, Melaka, Sarawak? Di mana saja anda berada. Dari Pembantu Tadbir, Admin, Guru Al Quran  hingga  Eksekutif Pemasaran dan banyak lagi. Dengan pelbagai jenis pekerjaan yang ditawarkan; seperti kerja Sepenuh Masa, Sambilan, Sementara dan  Praktikal . Kerjaya Al Baghdadi  semestinya satu-satunya pusat bermulanya perjalanan karier idaman anda.


Who we are

Secara tradisinya, ahli perniagaan memperoleh pekerja mereka melalui surat khabar dan risalah. Tetapi, dengan kebangkitan teknologi internet dan maklumat, iklan pekerjaan tradisional semakin kurang berkesan berbanding pengambilan internet dalam talian. Pencari kerja pada masa kini lebih suka mencari pekerjaan melalui internet dalam keselesaan di rumah mereka.

What we do

Di Kerjaya Al Baghdadii  kami juga membantu majikan dalam memudahkan proses pengambilan dengan menyediakan pengiklanan, pemasaran dan promosi untuk jawatan kosong yang disediakan. Kerjaya AL Baghdadi merupakan penyelesaian kepada pengambilan pekerja di dalam perniagaan utama anda!

NEWtab1
ADAB BERPAKAIAN

Pakaian bagi calon lelaki dan perempuan  ialah sopan dan menutup aurat. Aksesori yang dibenarkan bagi lelaki adalah jam, klip tali leher dan 'cuff-link'. Pemakaian cincin tidak digalakkan. Pemakaian anting-anting, bertindik dan bertatoo tidak dibenarkan sama sekali.

NEWtab1
ADAB SEMASA TEMUDUGA

Beri salam atau ucapan selamat kepada panel temu duga; Mendengar dan menjawab soalan dengan betul; Mempunyai keyakinan diri dan motivasi yang tinggi; dan lain-lain.

NEWtab1
TIPS TEPATI MASA

Kenal pasti lokasi temu duga. Untuk memastikan calon tiba ke lokasi temu duga pada masa yang ditetapkan. Kegagalan untuk hadir pada masa yang ditetapkan akan menjejaskan peluang calon.

NEWtab1

newzam

Kelas Mengaji Online