• SRI NADI AL BAGHDADI TAMAN RIMBA

SRI NADI AL BAGHDADI TAMAN RIMBA

Claimed
HSE NO. 2 LOT 328, TAMAN RIMBA PHASE 1, JALAN TUARAN MENGGATAL 88450 KOTA KINABALU, SABAH, 88450, SABAH

Business Details

SRI TAHFIZ NADI AL BAGHDADI TAMAN RIMBA

“MELAHIRKAN GENERASI GENIUS AL-QURAN”

Sekolah Rendah Integrasi Nadi Al Baghdadi atau selepas ini disebut SRI Tahfiz Nadi, merupakan sebuah inisiatif keenam Al Baghdadi Group Sdn Bhd bagi mewujudkan program pendidikan Al Quran sepanjang hayat diperingkat sekolah rendah bagi kanak-kanak berusia 7-12 tahun. Sekolah ini juga merupakan kesinambungan Al Baghdadi Playtime Center (APC). Selain itu Sekolah Rendah Integrasi Tahfiz Nadi Al Baghdadi juga telah memilih 3 bahasa yang menjadi focus utama iaitu, Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris Dan Bahasa Arab. Tambahan lagi, SRI Tahfiz Nadi mengutamakan pemupukan suasana islam   yang   tentu   dapat   meningkatkan   kualiti   dan   keperibadiaan   pelajar muslim.

SRI TAHFIZ NADI AL BAGHDADI TAMAN RIMBA

VISI SRI

MISI SRI

KORIKULUM SRI

JADUAL WAKTU SRI

lelaki sri perempuan sri

Team

Directors
AZWA BINTI AHMAD
Pengusaha

BUSINESS REVIEWS

0 Review

0.0 average based on 0 Reviews

5 Star
4 Star
3 Star
2 Star
1 Star

There are no reviews at the moment

Write a review

*Please Note: In order to verify the legitimacy of any reviews we publish, we require evidence of your contract with this business. Any proof of purchase documents you upload will be for the purposes of verifying this review, and will not be published on our website

Add Files..

I confirm that the information submitted here is true and accurate. I confirm that I do not work for, am not in competition with and am not related to this service provider.
By continuing, I agree with the Terms & Conditions.

logojomwhite

Portal Jom Al Baghdadi ialah sebuah laman web direktori senarai centre pembelajaran Al Quran Al Baghdadi di seluruh Malaysia

Senarai direktori ini ialah senarai centre yang masih aktif.

newzam

Kelas Mengaji Online