9 Rekod telah dicipta oleh Al Baghdadi dalam The Malaysian Book Of Records

9 Februari 2013

The Largest Quranic Learning Centre Chain

Pada Tahun 2013, Buat kali pertama Al Baghdadi telah mencipta rekod pertama thumb mbor1Rangkaian Pusat Pembelajaran Al Quran Terbesar.

9 Februari 2013

08 Feb 2014

The Largest Quranic Tahfiz Centre

thumb mbor nacPada tahun 2014 , sekali lagi Al Baghdadi telah mencipta rekod sebagai Rangkaian Pusat Tahfiz Terbesar di Malaysia

23 Mei 2015

The First Quranic Prenatal Education Program

thumb mbor3Pada Tahun 2015 pula, Al Baghdadi mencipta rekod sebagai penyedia Program Pendidikan Prenatal (Prenatal Education) Pertama di Malaysia

23 Mei 2015

28 Mei 2016

The First Quranic Tahfiz Learning Module

thumb mbortahfizmodulePada tahun yang sama, Al Baghdadi telah mencipta Rekod Pertama di Malaysia sebagai Pembina Modul Hafazan Al Quran Pertama di Malaysia

20 Mei 2017

The First Quranic Posnatal Education Programme

thumb mborposnatalAl Baghdadi Mencipta Rekod lagi sebagai Penyedia Program Posnatal  Al Quran Pertama di Malaysia yang juga dikenali sebagai Program Al Baghdadi Childcare Centre.

20 Mei 2017

20 Mei 2017

FIRST Quranic Educational Institution To Obtain MS ISO 9001:2015

thumb mbor isoAl Baghdadi juga mencipta rekod sebagai Institut Pendidikan Al Quran Yang Pertama mendapat Persijilan ISO 9001:2015 

23 September 2017

First Quranic Education Centre To Obtain Gold Winner At Nation

thumb mbor goldwinnerAl Baghdadi berjaya mencipta Rekod sebagai Pusat Pendidikan Al Quran Yang Pertama  Telah Memenangi Pingat Emas di dalam Anugerah Harta Intelek Negara.

23 September 2017

3 Mac 2018

Most Number of Quranic Learning Centre Operating Overseas

thumb mbor nngAl Baghdadi melalui Anak Syarikatnya Neuro Nadi Global telah berjaya membawa Teknik Al Baghdadi ke 5 buah negara iaitu Brunei, Australia, New Zealand, Indonesia dan Singapore . 

3 Mac 2018

Largest Preschool Chain Focusing On Quranic Education

thumb mbor apcRekod terbaru ialah sebagai Rangkaian Pra Sekolah Terbesar Yang Memberi Fokus kepada Pendidikan AL Quran atau dikenali sebagai The Largest Preschool Chain Focusing On Quranic Education

3 Mac 2018

piala-mbor.png

The Largest Quranic Tahfiz Centre

Penerimaan 2 Rekod MBOR yang Baru pada tahun 2018

trofi-myipo.png

Pemenang Pingat Emas bagi kategori Cap Dagangan dan Petunjuk Geografi sempena Anugerah Harta Intelek Negara 2017.

Tarikh 18 Julai 2017 menjadi tarikh keramat buat Kumpulan Al Baghdadi kerana telah berjaya memenangi Pingat Emas bagi kategori Cap Dagangan dan Petunjuk Geografi sempena Anugerah Harta Intelek Negara 2017.

Tahniah atas komitmen Pengurusan Tertinggi Al Baghdadi, Ustaz Qr Jalal Al Baghdadi, Pengasas Al Baghdadi. Master Azfar Azri, Business Development Director and CEO Neuro Nadi International. Ustaz Md Hakim Tamam, Profesional Development  DirectorSerta seluruh barisan Pengurus dan Eksekutif Kumpulan Al Baghdadi ?, Barisan Pengarah Al Baghdadi Negeri dan Setiausaha Perhubungan Al Baghdadi Negeri, Barisan Pengusaha, Pengurus dan Guru Rangkaian Al Baghdadi Malaysia serta Rangkaian Neuro Nadi International Singapore, New Zealand , Indonesia dan Brunei  serta bakal di buka Australia.

Juga buat seluruh Pelajar dan Ibubapa Rangkaian Al Baghdadi. Inilah Pencapaian terkini Pendidikan Al Quran buat Al Baghdadi. ❤️❤️Tahniah buat seluruh penggerak Pendidikan Al Quran Al Baghdadi. (Klik Foto Di Bawah)

AIN 2013

AIN 2013

Anugerah Inovasi Negara 2017

Alhamdulillah kita telah berjaya terpilih sebagai Finalis Anugerah Inovasi Negara 2017 dan terpilih untuk kekal sebagai Finalis. Keputusan ini bukanlah penamat kepada perjuangan kita sebaliknya menjadi penyuntik semangat untuk terus berjuang demi memartabatkan Pendidikan Al Quran.

Lanjutan dari Keputusan Penghakiman terdapat beberapa aspek yang wajib diberikan perhatian dan diambil serius oleh seluruh Pengusaha Rangkaian Al Baghdadi.Ibrah pemilihan sebagai Finalis AIN2017 kali ini menjadi saksi bahawa Pendidikan Al Quran mampu bersaing diperingkat Nasional bahkan International dan memerlukan sokongan dan dokongan Padu semua Ahli Rangkaian.

Usaha yang dilakukan kini telah membuatkan kita bersedia untuk bersaing diperingkat Antarabangsa dan penglibatan seluruh Rangkaian dalam inisiatif yang dilakukan oleh HQ Al Baghdadi wajib diambil serius oleh semua Rangkaian.

Moga 'kemenangan' ini menjadi Asbab untuk kita bekerja lebih Keras, bekerja lebih bersepadu dan bekerja lebih smart.

Terima kasih.

Bahagian Pengurusan & CSR
KUMPULAN AL BAGHDADI

Chat melalui WhatsApp
Close and go back to page